top of page

VINTAGE FOUR

ART Bookings

VINTAGE FOUR

Stijlvol, hip en allround muziek

“we are FANTASTIC…”

 

Vintage Four is een geweldig kwartet met hun akoestische, groovy interpretaties van hedendaagse hits en oude classics. De warme klanken van deze band zijn zeer herkenbaar en inzetbaar voor elke gelegenheid. Boek nu Vintage Four voor een muzikale invulling tijdens een bedrijfsfeest of een huwelijk!

 

De vier bandleden komen uit verschillende muziekstijlen: pop, jazz en soul. Met deze kennis en muzikaliteit spelen zij liedjes van Jamie Cullum tot Justin Timberlake, van The Beatles tot Amos Lee en van Alain Clark tot Stevie Wonder. 

 

Vintage Four speelt op een veel lager volume dan de meeste coverbands. Daardoor kunnen de gasten op uw feest, bruiloft of andere gelegenheid rustig met elkaar praten, zonder overstemd te worden door te harde muziek. Mocht er echter, wellicht later op de avond behoefte aan meer dansbare nummers ontstaan, dan zullen de heren van Vintage Four ervoor zorgen dat maar weinig mensen nog stil kunnen blijven staan.

 

Vintage Four is uit te breiden met een bassist, saxofonist, zangeres of elk ander denkbaar instrument of artiest. Hierdoor kan  Vintage Four meer op de voorgrond spelen of op een groter podium geplaatst worden indien er meer gasten op uw feest zijn. Ook is het mogelijk om de pauzes op te laten vullen door een DJ. 

 

Als u op zoek bent naar een stijlvolle muzikale invulling van uw avond, dan bent u op zoek naar The Vintage Four XL. Vijf jongemannen, in strak gesneden pak, spelen een aaneenschakeling van herkenbare nummers van vroeger en nu. En of u nu een comfortabele muzikale achtergrond wilt of juist een knallend optreden met een overvolle dansvloer; alles is mogelijk. De aanvulling van saxofonist of zangeres en DJ is ook zeer aan te raden voor een super gevarieerde avond, nonstop voorzien van top muziek!

 

Neem nu contact op met ART Bookings en vraag naar de mogelijkheden!

MEDIA - VINTAGE FOUR

Bekijk alle video's van VINTAGE FOUR

AUDIO - VINTAGE FOUR

Compilatie muziek - Vintage Four
00:00

INFORMATIE AANVRAGEN

Bedankt voor uw aanvraag en email aan VINTAGE FOUR

bottom of page