top of page

TRIO JOYCE STEVENS

ART Bookings

TRIO JOYCE STEVENS

Daar waar jazz en latin samensmelten, daar waar vakmanschap, plezier en passie voor muziek samenkomen, daar waar drie muzikanten zich laten verleiden door één gedistingeerde zangeres, daar vindt u het trio van Joyce Stevens.

Gearrangeerde standards vervlochten met eigen composities, kleurrijke harmonieën met uitdagende ritmen en stijlwisselingen met als doel hun publiek te verrassen te inspireren en recht in hun muzikale hart te raken. Een trio die je laat swingen maar ook mee neemt op een intieme reis langs gevoelige ballads.

De muzikanten van Mijne Heeren hebben een schat aan muzikale ervaring opgedaan in binnen- en buitenland. Hun muzikale CV’s zijn doorspekt met funk , fusion, jazz en latin, in kleine formaties en grote big bands, musicals, het Metropoolorkest, Percossa en de Koninklijke Luchtmacht.

Door het samenspel van de theatrale Leading lady Joyce Stevens en haar heren, weten zij een unieke performance neer te zetten. Als sfeervolle achtergrond voor een zakelijke receptie, of het bruisende middelpunt op een drukbezocht festival. Het trio van Joyce Stevens staat er.

 

Op het repertoire van het trio staan Jazz, een vleugje Latin, Standards en eigen composities. Samen met de theaterachtergrond van hun gedistingeerde leading lady, zet het trio een unieke performance neer waar niemand omheen kan.

 

Deze act is geschikt voor privefeesten, recepties, huwelijken, festivals, jazzpodia, bedrijfsfeesten, casino’s en (jazz)café’s. Jazz en Latin voor de liefhebber met een uitdagende knipoog vol klasse! Met deze act krijgt u niet alleen zeer getalenteerde musici, maar ook een totaalplaatje dat klopt!

Joyce is ook solo of in diverse andere samenstellingen te boeken.

MEDIA - TRIO JOYCE STEVENS

Bekijk alle video's van TRIO JOYCE STEVENS

INFORMATIE AANVRAGEN

Bedankt voor uw aanvraag en email aan Trio Joyce Stevens

bottom of page