top of page

TOUCH DJ KENNY LARGE

ART Bookings

TOUCH DJ KENNY LARGE

TOUCH-DJ®

geeft een nieuwe visie op muziek, en heeft daarmee een wereldprimeur te pakken! Een doorzichtig glazen scherm van 50 inch neemt je mee in de wereld van de Touch-DJ® . De gasten kunnen exact zien wat de Touch-DJ® doet. De Touch-DJ® bedient de muziek holografisch, en kan tijdens het draaien d.m.v. teksten te schrijven, foto's te laten zien, 'live' communiceren met zijn publiek, dit alles terwijl 'the music continues'.

 

Touch-DJ® is uitermate geschikt voor ieder evenement. Gegarandeerd een exclusieve uitstraling! Al onze klanten zijn het er over eens, Touch-DJ® zorgt dat uw gasten nog lang zullen napraten over uw evenement, zoiets hadden ze nog nooit meegemaakt!

 

UITBREIDINGSMOGELIJKHEDEN

Touch-DJ® is uit te breiden met aanvullend entertainment.Een zangeres zingt een sfeervol repertoire van bekende nummers, een saxofonist, violiste, of percussionist improviseert mee met, door de Touch-DJ® , gedraaide muziek.

 

Een Veejay biedt een komplete visuele oplossing, zoals plenetaire presentatie's met powerpoint ondersteuning, afspelen van filmpjes, foto's aangeleverd door de klant, en natuurlijk de creatieve ondersteuning van de veejay zelf. Kortom met een of meerdere aanvullingen kunnen wij probleemloos een gevarieerd en hoogstaand avondvullend programma neerzetten.

 

Verder zorgt Touch-DJ® voor full service entertainment. Voor kleinere evenementen (tot +/- 200 personen) kunnen wij ook de complete techniek (podium, audio, video) plaatsen, en u echt alle zorgen uit handen nemen.

 

ERVARING

Wij hebben reeds opgetreden met de top uit de Nederlandse entertainment industrie, zoals o.a. Jeroen van der Boom, Xander de Buisonje, Wolter Kroes, Adlicious, Mike de Boer, Sunnery James & Ryan Marciano, DJ Jean, etc.... Op lokatie's als de Fabrique, Ocean Diva, Beurs van Berlage, Ahoy, Hart van Holland, Grand Theatre, Delamar theater, etc....

 

SAMENVATTING

Alle verschillende mogelijkheden van Touch-DJ® zijn ondergebracht in een gold, silver, en platinum package!

 

MEDIA - TOUCH DJ KENNY LARGE

Bekijk alle video's van TOUCH DJ KENNY LARGE op Youtube

AUDIO - TOUCH DJ KENNY LARGE

INFORMATIE AANVRAGEN

Your details were sent successfully!

  • Facebook Metallic
  • Twitter Metallic
  • YouTube Metallic
  • SoundCloud Metallic
bottom of page