top of page

TINY LITTLE BIGBAND

ART Bookings

TINY LITTLE BIGBAND

The Hottest Thing In Show Business!

“delivering Style & Swing…”

 

Het professionele 4-mans combo, laat de bruisende Bigbandtijden van weleer herleven door een unieke sound en onstuimige energie waarmee het oud, nieuw én eigen repertoire ten gehore brengt.

 

Het orkest is regelmatig nationaal te beluisteren op radio (o.a. 3FM en TROS Muziekcafé). Het is de nieuwe sensatie op vele festivals (o.a. North Sea Jazzfestival, The Hague Jazz, Jazzfestival Amersfoort en Jazzin’ Woerden), uiteenlopende bedrijfs- en theaterevenementen (o.a. Joop van den Ende Producties) en talloze privéfeesten. Ook mag het zich de muzikale hofleverancier noemen van o.a. Hotel Huis ter Duin, SS De Rotterdam en Hotel Rotterdam. Hierdoor ontwikkelde Tiny Little Bigband een ontzagwekkende speelagenda.

 

De groeiende populariteit van Tiny Little Bigband komt voornamelijk omdat zij ieder optreden streeft naar het zelfde doel: tijdloze stijl gecombineerd met een swingende knipoog. De musici gaan daarbij dan ook onberispelijk en stijlvol gekleed. Zo is een show ingehouden op de achtergrond of expressief op de voorgrond altijd een lust voor het oog. Zelfs de op- en afbouwdiscipline van de heren is geregisseerd: de formatie, inclusief eigen vleugel, staat binnen 15 minuten klaar om te spelen. Nieuw is de bekende frontzanger Franklyn Brown!

 

The Tiny Little Bigband is te boeken als Combo (4 personen) en als XL formatie. Hierbij worden er 4 meesterlijke blazers aan het combo toegevoegd voor een echt Bigband gevoel!

MEDIA - TINY LITTLE BIGBAND

Bekijk alle video's van TINY LITTLE BIGBAND

INFORMATIE AANVRAGEN

Bedankt voor uw aanvraag en email aan TINY LITTLE BIGBAND

bottom of page