top of page

DJ THOMAS EN TOMAS - DJ MET SAX

ART Bookings

THOMAS EN TOMAS - DJ MET SAX

Mister T ( Thom) heeft als DJ een hoop verschillende boekingen meegemaakt. Van een bescheiden bedrijfsfeest tot een multinational die all out gaat in de Heineken Music Hall en van een low budget (maar meestal daarom erg gezellig) huwelijksfeest tot een zeer exclusieve tot in de puntjes verzorgd huwelijksfeest.

 

Thom weet de klassiekers uit het verleden tot de nieuwste hits feilloos aan elkaar te mixen en schroomt niet om desgewenst een uitstapje te maken naar de wat stevigere house.

 

Juist door de verscheidenheid aan boekingen die hij heeft meegemaakt, weet hij altijd goed aan te voelen welke nummers gedraaid moeten worden om het publiek in beweging te krijgen. Deze ervaring, plus een hoop energie en enthousiasme achter de draaitafels, maakt Thom

een veel geboekte en gewaardeerde DJ.

 

Saxofonist Tom D Hilfiger (Tomas D.) , geboren in 1984 te Amsterdam en geschoold op het conservatorium van Utrecht speelt al sinds zijn 18e overal ter wereld met de beste DJ's! Van DJ Maestro tot Giel Beelen, DJ Victor & Rolf of in duo met DJ Thom. Van de States tot Berlijn, van Amsterdam tot aan Maastricht. 

Jong, verassend en energiek! Al spelend brengt hij in aanvulling bij diverse DJ's elk feest tot een hoogtepunt!

Zijn naam, zijn kleding, zijn faam!

 

De combinatie van deze twee uiterst stijlvolle heren maakt 1 + 1=3. Hippe sounds en dito moves maken het plaatje compleet.

Als u een unieke act zoekt bent u aan het juiste adres.

 

MEDIA - THOMAS EN TOMAS - DJ MET SAX

Bekijk alle video's van THOMAS EN TOMAS - DJ MET SAX op Youtube

AUDIO - THOMAS EN TOMAS - DJ MET SAX

INFORMATIE AANVRAGEN

Bedankt voor uw aanvraag en email aan THOMAS EN TOMAS - DJ MET SAX

bottom of page