PERCUSSIONIST NORMAN SOARES

ART Bookings

PERCUSSIONIST NORMAN SOARES

Promoter, DJ, producer, maar vooral is Norman Soares de meest gevraagde percussionist in de Nederlandse Club Scene. Percussionist Norman Soares draait al ruim 15 jaar mee in het club circuit en speelt het liefst op zijn eigen witte percussie set (by Adams Percussion).

Elke week treedt Norman Soares wel ergens op in een club , op een huwelijk, een bedrijfsfeest, receptie, borrel en aanvullend bij de meest bekende DJ's nationaal en internationaal. 

 

Percussionist Norman Soares heeft o.a. opgetreden bij Sensation, Mystery Land, Free your mind festival, met Tiësto op de Love Parade, Timewarp, Extrema Outdoor en nog vele andere locaties!

 

Norman is een van de meest populaire percussie spelers van Nederland. Hij is veel gevraagd door DJ's en artiesten als: DJ Benny Rodriques, DJ Erick-E en DJ Roog, maar ook bij DJ Victor & Rolf en vele DJ's die bij ART Bookings te boeken zijn is hij een graag geziene muzikant / artiest!

 

Norman Soares onderscheidt zich in zijn vakmanschap door echt te luisteren naar wat de DJ draait en gaat draaien. Er is een groot verschil tussen het bespelen van een instrument en te luisteren naar hetgeen dat de muziek je verteld. Hij past zich volledig aan aan de hits en stijl van de DJ. Van disco, tot top 40, en van soul tot house. Met Norman Soares op percussie gebeurt er echt wat op het podium en tilt uw feest tot een hoger platform. Probeer maar eens niet te dansen!

MEDIA - PERCUSSIONIST NORMAN SOARES

Bekijk alle video's van PERCUSSIONIST NORMAN SOARES

AUDIO - PERCUSSIONIST NORMAN SOARES

INFORMATIE AANVRAGEN

© 2018 by ART PRODUCTIES, ART BOOKINGS

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon