top of page

MC CHORAL

ART Bookings

MC CHORAL

Met haar unieke stem en perfecte timing draagt MC Choral elke dj set naar een hoger niveau. Haar krachtige vocals en opzwepende shout-outs laat elk publiek swingen. Deze dame weet goed wat ze wilt en hoe ze dit moet bereiken.

In 2009 werd Choral een resident voor Hed Kandi, waarmee ze tourde door de Nederlandse clubscene en later ook in Curacao, Zweden en Noorwegen. Choral is sowieso geen vreemde in Scandinavië. Ze weet haar weg te vinden in de clubscene en ze wordt steeds uitgenodigd om in Noorwegen het publiek op te zwepen. In zomer van 2010 trad ze nog op voor 15.000 mensen op een bekend Tryvann feestje vlakbij Oslo.

In haar hometown Amsterdam ontstond haar liefde voor de house muziek. Hier leidt ze een druk leven door haar optredens met DJ's als: Steve Angello, Erick Morillo, Armand van Helden, Bob Sinclars Cutee B, Erick E, ROOG, Jean, Tom Novy, Dave Spoon,D-Ramirez, Fedde le Grand, Hardwell, Luciën Foort en vele anderen.

Choral is een ware studio performer, ze schrijft haar eigen teksten en melodieen. Haar stijl kan beschreven worden als classy, stylish, elegant, smaakvol en verrassend. Wanneer Choral het podium op komt begint de hele zaal te swingen door haar heldere stem vol met soul en power. 

Houdt deze 'little beauty' met een krachtige stem in de gaten: Choral!

MEDIA - MC CHORAL

Bekijk alle video's van MC CHORAL

AUDIO - MC CHORAL

INFORMATIE AANVRAGEN

Bedankt voor uw aanvraag en email aan MC CHORAL

bottom of page