top of page

DJ CHELSEA

ART Bookings

DJ CHELSEA

DJ Chelsea groeide op in een muziekaal gezin met 4 meiden in het Brabantse Someren. Haar moeder is zangeres, hierdoor kwam ze al op zeer jonge leeftijd in aanraking met muziek, zingen en het podium beklimmen. Terwijl haar klasgenootjes droomden over een bestaan als chauffeur, politieman of juf, zegt Chelsea van de Kimmenade: "Ik word zangeres!"
 
In 2007 tekent Chelsea onder haar voormalige artiestennaam Chelc-D haar eerste deal bij een platenmaatschappij. Niet veel later wordt ze het gezicht van Extrema Outdoor ’09. In featuring met G-Lontra & Rockz brengt ze tijdens de eindshow van het festival de themesong en tevens haar debuutsingle ‘Give’ ten gehore. Een week later komt ‘Give’ binnen op #1 in de Nederlandse single top 100. De aanvragen voor optredens stromen binnen en Chelsea treedt onder andere op voor zo’n 10.000 mensen tijdens ‘Volare the white festival’ in Spanje.
 
Chelsea’s muziekstijl is een mix van house en club, met een vleugje lounge, summer, jazzie en R&B. Ze wordt zowel nationaal als internationaal geboekt als DJ, zangeres en vocalist/MC, in clubs, op feesten en festivals.
 
2012 sluit ze in stijl af met een 39ste plaats in de FHM500; de ultieme lijst van de 500 mooiste vrouwen van Nederland. En ook dit jaar staat er veel te gebeuren rondom Chelsea. Op het moment is ze druk bezig met haar eigen productie en zitten er een aantal featurings aan te komen met verschillende dj’s. 2012 betekent voor Chelsea een nieuwe start als artiest; ze zei haar voormalige artiestennaam ‘Chelc-D’ vaarwel en staat nu dichter bij haarzelf dan ooit. Chelsea is een aanwinst voor de muziekindustrie waarvan we de komende jaren veel gaan horen. En één ding is zeker… she’s gonna kick some ass!

MEDIA - DJ en MC CHELSEA

Bekijk alle video's van DJ CHELSEA

INFORMATIE AANVRAGEN

Bedankt voor uw aanvraag en email aan MC CHELSEA

bottom of page