top of page

DJ RANDY SANTINO

ART Bookings

DJ RANDY SANTINO

Randy Santino, geboren in 1980 te Alkmaar, kreeg op jonge leeftijd het gevoel iets met stokjes te kunnen. Door een paar potten en pannen van zijn moeder op te stellen als een drumstel, kreeg hij de smaak van drummen te pakken. Zijn vader, zelf ook muzikant, nam hem vaak mee naar optredens. Zo nu en dan mocht hij drummen in de band van zijn vader. Al snel volgde er een serieusere aanpak en deed hij op 18 jarige leeftijd een opleiding voor audioengineer (SAE Rotterdam). Aangezien hij in de garage van zijn ouders een studio had, kon Randy al het geleerde in de praktijk brengen.

 

Toen zijn beste vriend vroeg om een keer te gaan draaien in een kleine discoteek, voelde Randy meteen een klik met het draaien. Na wat avonden als DJ in die discotheek te hebben gewerkt, kwam hij o.a. in Vernes (Schagen), Mikey’s (Amsterdam), Club JV (Amsterdam), ‘t Plein (Rotterdam), televisieprogramma The Bar (Rotterdam) achter de draaitafels te staan. Ook heeft hij een tijd voor de Baja (Rotterdam) gewerkt als DJ en maakte live mix-sets op Baja Radio.

 

In 2004 kwam er een nieuwe studio met nieuwe apparatuur in een royaal pand te beverwijk. Randy Santino kwam door het maken van orkestbanden voor andere artiesten, al snel aan inspiratie voor zijn eigen tracks. In 2004 maakte hij zijn eerste echte track ‘Ayodan’. Nu komt hij met Scream welke uitkomt op het label MFL Recordings

MEDIA - DJ RANDY SANTINO

Bekijk alle video's van DJ RANDY SANTINO op Youtube

AUDIO - DJ RANDY SANTINO

INFORMATIE AANVRAGEN

  • Facebook Metallic
  • Twitter Metallic
  • YouTube Metallic
  • mixcloud-logo-metallic.png
  • SoundCloud Metallic

Bedankt voor uw aanvraag en email aan DJ MISTER T!

bottom of page