top of page

Astro-Act Willem Kunst

ART Bookings

De Astro-Act / Willem Kunst

De AstroAct

 

Astroloog Willem Kunst staat bekend om zijn bijzondere benadering van de horoscoop uitleg. Hij ziet de mens als een botsauto die onderweg is en geregeld tegen dezelfde zaken aanbotst. Tijdens de zogenaamde AstroAct legt Willem op een heldere en nuchtere wijze uit hoe dit bij iemand werkt. Zonder één enkel astrologisch woord of zweverig taalgebruik, komt hij dichtbij en geeft hij adviezen waardoor de ander, die uitleg krijgt, een beter zicht krijgt op zijn eigen voertuig. 

 

Als kind al was Willem geïnteresseerd  in de psyche van de mens. Zijn nieuwsgierigheid naar ‘waarom’ mensen deden wat ze deden, bracht hem op het spoor van filosofie, psychologie en de opleiding astrologie. De astrologie werd voor Willem een belangrijke beeldende taal om gedrag van mensen te begrijpen, waar hij zijn vak van heeft gemaakt. Mensen ervaren Willem als een warme man die op een aangename, luchtige manier een ander licht werpt op de mogelijkheden die je hebt om fijn te leven. 

 

Na 25 jaar een lespraktijk te hebben gehad, concentreert Willem zich sinds de afgelopen tien jaar op workshops, lezingen en het schrijven van content voor diverse magazines en websites. Door zijn jarenlange ervaring als astroloog is hij de entertainment ingerold. Het lezen van een horoscoop gaat hem razendsnel af waardoor hij inzetbaar is op vele evenementen.

Zowel voor grote als kleine bedrijven treedt hij op als eventastroloog bij bedrijfsfeesten. Zijn uitleg is niet zweverig maar prikkelend, het opent de ogen en is altijd voorzien van relativerende humor. 

INFORMATIE AANVRAGEN

Bedankt voor uw aanvraag en email aan TRIO CUBANA

bottom of page